ΑΤΛΑΣ-ΔΑΦΝΗ 3-3

Ισοπαλία για την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα όπου την παράσταση έκλεψαν οι γηπεδούχοι που συνεχώς καθυστερούσαν την εξέλιξη του παιχνιδιού με κάθε τρόπο και από την άλλη ο διαιτητής σταματούσε το παιχνίδι και ασχολιόταν συνεχώς με την κερκίδα και άνοιγε συζήτηση κάθε τρεις και λίγο μαζί τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα συνεχόμενες διακοπές του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθαρός αγωνιστικός χρόνος και ρυθμός στο παιχνίδι.

Το σκορ για την ομάδα του Ατλα άνοιξε ο Κλουμάσης μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Γιακούμα στο 15′. Ενώ σε όλο το υπόλοιπο ημίχρονο η Δάφνη είχε εγκλωβίσει τον Ατλα γύρο από την μεγάλη περιοχή αλλά δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας.

Με την έναρξή του δεύτερου ημιχρόνου η Δάφνη είχε τρεις καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με δυο δοκάρια ένα από τον Σεζένια και ένα από τον Μασχα ενώ και μια κεφαλιά του Παπαγιάννη έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατλα. Στο 60 ήρθε η ισοφάριση από τον Ζαμπετάκη Ν μετά από κεφαλιά πάσα του Μασχα. Ενώ στην αμέσως επόμενη φάση από την σέντρα καλή ενέργεια του Κλουμάση όπου γυρνάει την μπάλα στον Τσέμι και χωρίς να τον μαρκάρει κανείς κάνει το 2-1. Στο 75 πλάγιο του Μαμούνα η μπάλα στον Παπαλάνη όπου με εκπληκτικό μακρινό σουτ στέλνει την μπάλα στο γάμα και κάνει το 2-2. Στην συνέχεια και ενώ η ομάδα μας έψαχνε το νικητήριο γκολ, οι παίχτες και οι φίλαθλοι του Ατλα προσπαθούσαν να καθυστερήσουν το παιχνίδι με κάθε τρόπο οι μεν προσποιούμενοι τους τραυματίες οι δε πατώντας μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Στο 91 βγαίνουν στην κόντρα οι παίκτες του Ατλα δύο με δύο και κάνουν το 3-2. Αλλά και πάλι η ομάδα μας είχε το κουράγιο να αντιδράσει και στο 93 κάνει το 3-3 με τον Ζαμπετάκη Ν όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.