ΔΑΦΝΗ ΚΑΡΥΕΣ 3-1

 

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εξελίχθηκε στο γήπεδο του Δαφνώνα. Με MVP τον Λευτέρη Παπαλάνη που σκόραρε και τα τρία τέρματα για την ομάδα μας.

Στο 15 ο Χειλάς βρήκε με πολύ έξυπνη πάσα από στημένο τον Παπαλάνη που αφήνει άγαλμα τον τερματοφύλακα των Καρυών και σκοράρει με εκπληκτικό τρόπο πιάνοντας στον ύπνο όλη την άμυνα της αντίπαλης ομάδας. Στο 25 μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας ο τραυματισμός του Σεζένια όπου η απουσία του έγινε αισθητή για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι αφού ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας μέχρι εκείνη την στιγμή. Στην θέση του πέρασε ο Σαλαγάρας. Στην συνέχεια ακολούθησε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς να γίνονται ευκαιρίες ενώ πλήγμα για τις Καρυές ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Μπαχά όπου στην θέση του πέρασε ο Νικήτας ο οποίος αν και δεν είναι τερματοφύλακας ανταποκρίθηκε μια χαρά.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου χάνει μοναδική ευκαιρία ο Μαμούνας να κάνει το 2-0. Στην συνέχεια έχουμε στο 60 αποβολή του Μάσχα με δεύτερη κίτρινη. Εκεί οι Καρυές άρχισαν πραγματικά να πιέζουν και η ομάδα μας να φεύγει συνέχεια στην κόντρα παίζοντας με αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των Ζαμπετάκη Ν, Παπαλάνη και Μαμούνα Δ. Στο 75 αλλαγή ο Μαγγανάς στην θέση του Παπαγιάννη και στο 79 ο Παπαλάνης φεύγει στην κόντρα και κάνει το 2-0. Στο 83 αλλαγή στην θέση του Μαμούνα Δ ο Κουτσοβάσιλος και στο 85 φεύγουν στην κόντρα Ζαμπετάκης Παπαλάνης όπου ο πρώτος πασάρει στον δεύτερο και κάνουν το 3-0. Στο 90 εκπληκτική πάσα του Σπυράκη στον Ζαννίκο που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.