ΠΙΤΥΟΣ – ΔΑΦΝΗ 0-9

Σήμερα 29/09/2010, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας με το παιχνίδι Πιτυός – Δάφνη. Η ομάδα της Δάφνης κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κατέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο έπειτα απο το επιβλητικό 0-7 του α’ μέρους.
Στο 6′ μετά απο κόρνερ του Σ. Σκούφαλου κεφαλιά του αφύλακτου Ν. Μάσκα το 0-1. Στο 19′ ωραία κάθετη μπαλιά του Ν. Μάσκα στο Λ. Παπαλάνη ο οποίος δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0-2. Ο Ν. Ζαμπετάκης στο 23′ βγάζει συρτή σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής  της ομάδας του Πιτυούς και ο Β. Παπαγιάννης κάνει το 0-3 με πλασέ. Δύο λεπτά αργότερα στο 25′, εκτέλεση φάουλ απο αριστερά ο Σ. Σκούφαλος βρίσκει τον Γ. Σγουράκη ο οποίος με κεφαλιά διαμορφώνει το 0-4. Στο 31′ ο Λ. Παπαλάνης βγάζει την σέντρα απο αριστερά, όμως το πλασέ που επιχείρησε ο Κουϊμάνης πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας του Πιτυούς. Στο 36′ λάθος κοντρόλ της μπάλας του τερματοφύλακα του Πιτυούς απο κοντά ο Ν. Ζαμπετάκης κάνει το 0-5. Έπειτα απο ωραίο συνδυασμό των παιχτών της Δάφνης απο δεξιά ο Ν. Μάσκας βγάζει την συρτή σέντρα και ο Λ. Παπαλάνης δεν δυσκολεύεται να διαμορφώσει το 0-6. Στο 40′ επέλαση του Ν. Ζαμπετάκη και το σκόρ γίνεται 0-7, όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, η ομάδα της Δάφνης είχε την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργούνται ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Στο 79′ ωραίο δυνατό σουτ του Σ. Σκούφαλου έξω απο τη μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας του Πιτυούς δεν μπόρεσε να αντιδράσει, 0-8. Τέλος στο 86′ ο Β. Παπαγιάννης πασάρει στον Μαγγανά απο δεξιά ο οποίος με σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή διαμορφώνει το τελικό 0-9 για την ομάδα της Δάφνης.