“Αγχωτικό τρίποντο”

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε και πάλι η ομάδα μας, καθώς χθες το απόγευμα επικράτησε με 1-0 της Μικρασιατικής στο Δημοτικό γήπεδο του Δαφνώνα. Τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί, από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, καθώς η Δάφνη προερχόταν από τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στα Θυμιανά σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προέρχονταν από δυο πολύ σημαντικές νίκες απέναντι σε δυο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα , τον Όμηρο και το Ποδειδώνα. Το συγκρότημα του Κλήτου Κανετίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 10’ με το Μουλάκη, ενώ στο 14’ η Δάφνη κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Αναγνωστάκη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μουλάκης σημειώνοντας έτσι το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Μέχρι τη συμπλήρωση του ημιώρου η ομάδα μας δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Κακό ποιοτικά το δεύτερο μέρος με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τη Δάφνη να διαχειρίζεται αρκετά καλά θα λέγαμε το υπέρ της αποτέλεσμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν φλύαροι επιθετικά και δεν κατάφεραν να απειλήσουν καθόλου την εστία του Ζαντιώτη. Η ομάδα μας πλέον στρέφει τη προσοχή της στο παιχνίδι του Κυπέλλου τη Τετάρτη 26/11 στα Νένητα με αντίπαλο το τοπικό Κανάρη.


Δάφνη (Κανετίδης): Ζαντιώτης, Καλαμάκης, Θεοδωρίδης, Ελευθερίου, Χίτζιος, Κλήμης (Παπαγιάννης), Σεζένιας, Χρυσίνας Κ (Καντήλωρος), Μουλάκης, Μαγγίνας, Μαμούνας Μ (Σκουρλής)

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ και βίντεο εδώ