“Έχυσε το γάλα…στα Θυμιανά”

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε σήμερα, καθώς ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος με το ευρύ 4-0 στα Θυμιανά, από το περσινό πρωταθλητή Ηρακλή. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τη μεγάλη νίκη των γηπεδούχων, το τελικό σκορ θα λέγαμε ότι δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της σημερινής αναμέτρησης αλλά και η ομάδα μας δεν έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, κυρίως μετά το 2-0.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος χωρίς τις μεγάλες φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν μια άκαρπη υπεροχή αλλά χωρίς να γίνονται απειλητικοί μέχρι να πετύχουν το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, φάουλ που καταλόγισε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ευστρατίου και μόνο αυτός είδε. Αν κάτι μπορούμε να κρατήσουμε ακόμη από το πρώτο ημίχρονο είναι το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Τελίδη με τα δύο πόδια πάνω στο Κλήμη στο χώρο του κέντρου, όπου ο διαιτητής αρκέστηκε στο να του δείξει μόνο την κίτρινη κάρτα. Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα μας δέχτηκε και δεύτερο τέρμα και κάπου εκεί παρέδωσε σώμα και πνεύμα με αποτέλεσμα να μην έχει την ανάλογη αντίδραση και συν της άλλης να δέχθει ακόμη δυο γκολ. Εκτός από τις νίκες και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι ενόψει και της δύσκολης συνέχειας…

 

Δάφνη (Κανετίδης): Κοκάρας, Χρυσίνας Γ, Καντήλωρος, Ελευθερίου, Θεοδωρίδης, Κλήμης, Σεζένιας, Χρυσίνας Κ (Καλαμάκης), Μουλάκης (Ζάζας), Μαγγίνας, Μαμούνας Μ (Μαμούνας Δ)


Βίντεο από τον αγώνα εδώ και φωτογραφίες εδώ.