Στους ”8” του Κυπέλλου η Δάφνη

Μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση για την ομάδα μας, αυτή τη φορά για το Κύπελλο, αφου επικράτησε χθες το απόγευμα της Ελάτας με 5-1 στο γήπεδο του Πυργιού, σφραγίζοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Οι παίχτες του Δημήτρη Ζαννίκου δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και το πλήρωσαν, καθώς στο 10’ μετά από ωραία μπαλιά του Κούτσουρα ο Φόρσος με διαγώνιο  σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε το Χριστοφαρή, ο οποίος φέρει ευθύνη για το γκολπου δέχτηκε, κάνοντας έτσι το 1-0 για την Ελάτα. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας δεν αφυπνίστηκε και ο Φόρσος απείλησε στο 25’ αλλά ο Χριστοφαρής είπε όχι κρατώντας τη Δάφνη στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο 30’ ο Λιτσάκης κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Αλεξόπουλου. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Σεζένιας, ο οποίος νίκησε το Κούτσουρα από τα 11 βήματα αλλά ο Τσαπάρας υπέδειξε επανάληψη. Ο αρχηγός μας ξαναεκτελεί το πέναλτι με το Κούτσουρα να αποκρούει αλλά ο Σεζένιας στην επαναφορά κάνει το 1-1. Το 2-1 για τη Δάφνη έγινε στο 40’, ο Κουιμάνης πέρναει από τα δεξιά και με ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρίσκει το Μονιό, με το τελευταίο να σκοράρει με κεφαλιά και να δίνει προβάδισμα για την ομάδα μας. Το 3-1 έγινε 3’ αργότερα με το Ζαμπετάκη να εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα της Ελάτας , να σεντράρει και ερχόμενος Λιτσάκης σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Δάφνης. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η Ελάτα έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Βασιλάκη με δεύτερη κίτρινη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με 50’ καθυστέρηση καθώς μετά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ελάτας για την διαιτησία στην ανάπαυλα,  χρειάστηκε η βοήθεια της αστυνομίας. Στο 55’ωραίο γέμισμα του Κλήμη από τα αριστέρα και ο Λιτσάκης με ανάποδη κεφαλιά σημειώνει το δεύτερο προσωπικο του γκολ στο παιχνίδι και κάνει το 4-1. Το τελικό 5-1 σημειώθηκε στο 85’ με το Πουλιό να πασάρει στο Κλήμη , με το τελευταίο να νικάει το Κούτσουρα, σημειώνοντας το 5ο γκολ για την ομάδα μας.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Χριστοφαρής, Κουϊμάνης Σ., Σκούφαλος, Ελευθερίου (Γαλανόπουλος), Χειλάς, Κλήμης, Σεζένιας, Λιτσάκης (Τσουκάρης), Μονιός, Ζαμπετάκης Ν. (Κιάφα), Πουλιός Θ.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα εδώ