ΔΑΦΝΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 3-1

Τρίτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα Α’ τοπικής κατηγορίας με τη Δάφνη να υποδέχεται στο γήπεδο του Δαφνώνα την Αναγέννηση Θολοποταμίου. Η Δάφνη σε όλο το μέρος του παιχνιδιού είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, είχε κλείσει την Aναγέννηση στην περιοχή του Κ. Πνευματικούδη και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Στο α’ ημίχρονο, 5ο λεπτό και ο Ν. Ζαμπετάκης εκτελεί το φάουλ που κέρδισε η ομάδα της Δάφνης, απο κοντά ο Η. Ελευθερίου το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. 9ο λεπτό και ο Λ.Παπαλάνης κάνει ωραία επέλαση απο δεξιά όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω απο την εστία του Κ. Πνευματικούδη. Στο 14′ η Αναγέννηση βγαίνει στην αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις όμως ο επιθετικός της ομάδας του Θολοποταμίου κάνει κακό κοντρόλ και χάνει την μπάλα. Στο 17′ μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Δάφνη, σουτ του Λ. Παπαλάνη απο δεξιά αποκρούει ο τερματοφύλακας, αμέσως η σέντρα απο δεξιά, προβολή του Β. Παπαγιάννη και πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της Αναγέννησης διώχνουν την μπάλα. Σε μια απο τις λίγες επισκέψεις της Αναγέννησης στα καρέ του Α. Μπόρση η Αναγέννηση ευτύχισε να ανοίξει το σκορ έπειτα απο κόρνερ που εκτέλεσε ο Καζάκος. Η μπάλα δυνατά στο πρώτο δοκάρι του Α. Μπόρση ο οποίος επιχειρεί να διώξει με γροθιές, όμως δεν βρίσκει καλά την μπάλα η οποία καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του Δαφνώνα για το 0-1. Στο 33′ ωραία κάθετη του Β. Παπαγιάννη στον Λ. Παπαλάνη, ο οποίος δεν προλαβαίνει για λίγο την μπάλα και θα βρισκόταν απέναντι στον Κ. Πνευματικούδη. 35ο λεπτό και ο Κ. Σεζένιας μπαίνει στην περιοχή της Αναγέννησης απο αριστερά και με δυνατό σουτ κάνει το 1-1 για την ομάδα της Δάφνης. Στο 40′ έχουμε την αποβολή του παίχτη της Αναγέννησης. Στο 41′ σέντρα του Σ. Σκούφαλου απο δεξιά, κεφαλιά ο Ν. Μάσκας η μπάλα λίγο έξω. Ωραία σέντρα του Λ. Παπαλάνη απο δεξιά όμως ο Β. Παπαγιάννης σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μικρή περιοχή της Αβαγγένησης, όμως δεν βρίσκει την μπάλα για να προηγηθεί η ομάδα του.
Περνάμε στο β’ ημίχρονο, στο πρώτο κιόλας λεπτό ωραία ο Π. Κίτρινος που είχε περάσει στο παιχνίδι γυρίζει την μπάλα στον Β. Παπαγιάννη ο οποίος δεν μπορεί να κάνει το 2-1. Στο 51′ ο Ν. Ζαμπετάκης με ωραία πάσα βγάζει τον Λ. Παπαλάνη τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. 53ο λεπτό και η Δάφνη έχει κερδίσει φάουλ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή, εκτελεί ο Ν. Ζαμπετάκης η μπάλα λίγο δίπλα απο τη συμβολή των δοκών. Στο 60′ ανοίγεται ωραία ο Ν. Μάσκας με την μπάλα απο δεξιά και με πολύ ωραία σέντρα βρίσκει τον Β. Παπαγιάννη ο οποίος αν και πιεζόταν απο δύο αμυντικούς της Αναγέννησης στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κ. Πνευματικούδη. 69ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Ν. Μάσκα έξω απο την περιοχή βρίσκει σε καφάλι αμυντικού και η μπάλα καταλήγει ελάχιστα πάνω απο τη συμβολή των δοκών. Στο 72′ φάουλ έξω απο την περιοχή για την Δάφνη, ο Ν. Ζαμπετάκης περνάει την μπάλα πολύ ωραία δίπλα στο τείχος όμως η μπάλα σταματάει στο δοκάρι της Αναγέννησης. 75ο λεπτό και η ομάδα του Θολοποταμίου θα μπορούσε να κάνει το 2-2 όταν απο στημένο έξω απο την περιοχή μπλοκάρει ο Α. Μπόρσης με υπερένταση. Ωραίο σουτ του Σ. Σκούφαλου απο πλάγια δεξιά, αποκρούει δύσκολα ο Κ. Πνευματικούδης σε κόρνερ. Ωραία συρτή σέντρα του Σ. Σκούφαλου απο τα δεξιά, βρίσκει τον αμαρκάριστο Ν. Ζαμπετάκης στο ύψος της μικρής περιοχής ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει το 3-1 καθώς το πλασέ του πέρασε αουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 89′ για την Δάφνη όταν ο Κίτρινος έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ν. Ζαμπετάκης ο οποίος νικήθηκε απο τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ωραία επέλαση του Ν. Ζαμπετάκη απο αριστερά, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αρχηγού της Αναγέννησης Κ. Μακρίδη, πέναλτυ για την ομάδα της Δάφνης. Ο ίδιος ο Ν. Ζαμπετάκης αναλαμβάνει την εκτέλεση και γράφει το τελικό 3-1 για την ομάδα της Δάφνης.
Σε γενικές γραμμές η Αναγέννηση είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, όμως της λίγες φορές που βγήκε στην αντεπίθεση ήταν πολύ επικίνδυνη για την ομάδα της Δάφνης. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο αγωνιστικός χώρος που δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων.