Δάφνη – Ατρόμητος 3 – 1

Πηγή: www.sportschios.gr

Μεγάλη νίκη πήρε η ομάδα μας απέναντι στον Ατρόμητο, σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της Καλλιμασιάς για τη 5η αγωνιστική της Α’ τοπικής κατηγορίας. Στο πρώτο μέρος και κυρίως στο πρώτο ημίωρο, ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθεί 0-1 με το Νιάκα. Ο Ατρόμητος δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Χρήστος Σαββίδης ήταν σε μεγάλη μέρα και με τις επεμβάσεις του κράτησε τη Δάφνη στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πρώτο, δείχνοντας ικανή να γυρίσει το παιχνίδι και τα κατάφερε. Η Δάφνη είχε καθολική υπεροχή με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει με το Ζαμπετάκη Ν. Το 2-1 για την ομάδα μας έκανε και πάλι ο Ζαμπετάκης Ν. μετά από ωραία κάθετη πάσα του Σεζένια στη πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου. Η ομάδα μας συνέχισε να πρεσάρει ψηλά και να παίζει παθιασμένα με αποτέλεσμα μετά από σέντρα του Φεγγουδάκη, ο αρχηγός μας Σεζένιας να κάνει το 3-1. Η Δάφνη θα μπορούσε να διευρύνει κι άλλο το σκορ με το Σεζένια (2 χαμένα τετ α τετ με το Σταθάκη) και το Φεγγουδάκη (ψιλοκρέμμασε το Σταθάκη αλλά η μπάλα πέρασε αουτ) αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε γενικές γραμμές, όσοι παρευρέθηκαν στη Καλλιμασιά παρακολούθησαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και από τις δυο ομάδες. Ο Ατρόμητος είχε καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να προηγηθεί 0-1 σε σχέση με τη Δάφνη που ήταν πολύ νωθρή αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη, γύρισε το παιχνίδι και πήρε μια μεγάλη νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για τη συνέχεια.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Σαββίδης, Ζαμπετάκης Α., Σκούφαλος, Καμπούρης (Κουιμάνης Στ.), Σγουράκης, Κουιμάνης Κ., Φεγγουδάκης (Μαμούνας Μ.), Σεζένιας, Ξύδας, Ζαμπετάκης Ν. (Ελευθερίου), Παπαλάνης

Άριστη η διαιτησία του Ευστρατίου και των βοηθών του.

Πηγή: www.sportschios.gr