Δάφνη – Ηρακλής 3 – 0 (9η Αγωνιστική)

Η ομάδα μας το Σάββατο που μας πέρασε , ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Ηρακλή καθώς επικράτησε με 3-0 και έτσι επέστεψε στις νίκες.

Στο πρώτο μέρος η Δάφνη είχε ανούσια υπεροχή και δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, φανερά επηρεασμένη και από τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Πρώτη καλή στιγμη στο παιχνίδι για τη Δάφνη στο 8’ ένα σουτ του Μονιού από πλάγια θέση το οποίο σταμάτησε στο Σαββίδη. Στο 37’ μια ακόμη καλή στιγμή με το Λιτσάκη να σεντράρει ωραία από τα δεξία και το Σεζένια να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένα και πέτυχαν τρια τέρματα, παίζωντας κατά διαστήματα και ωραίο ποδόσφαιρο. Στο 53’ έγινε το 1-0 μετά από σέντρα σουτ του Ζαμπετάκη από τα αριστερά η μπάλα ξεγέλασε το Σαββίδη και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 65’ σημειώθηκε το 2-0 μετά από σέντρα του Σεζένια από τα αριστερά ο Πουλιός βρήκε δίχτυα με ωραίο γυριστό σουτ στη κίνηση. Το τελικό 3-0 έκανε ο Μονιός με κοντινή προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαμπετάκη.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Βαβάκας, Παπαλάνης (Κουϊμάνης), Σκούφαλος, Ελευθερίου, Χειλάς, Σαραντόπουλος, Γαλανόπουλος, Σεζένιας, Λιτσάκης, Μονιός (Παπαγιάννης), Ζαμπετάκης Ν., Πουλιός (Σγουράκης)

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ