Επαγγελματική νίκη…

Την 8η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η ομάδα μας, αφού επικράτησε δύσκολα το απόγευμα με 1-2 του Λέοντα στο Φαφάλειο στάδιο. Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, τα λάθη ήταν πολλά στο χώρο του κέντρου και από τις δύο ομάδες και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Το συγκρότημα του Κλήτου Κανετίδη μπήκε νωθρά σήμερα στο παιχνίδι και το πλήρωσε καθώς έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 9’. Στη συνέχεια ισορρόπησε και κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε 10’ με δύο γκολ του Άγγελου Ζάζα (18’,29’) κάνοντας έτσι το 1-2, το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

 

 

Στα αξιόλογα του δευτέρου μέρους για τη Δάφνη, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Χρυσίνα, το οποίο έβγαλε με υπερένταση ο Συρρής και το άστοχο πλασέ σε κενή εστία του Μουλάκη μετά από γύρισμα του Μαγγίνα. Από το σημερινό παιχνίδι το μόνο που κρατάει η ομάδα μας ενόψη της δύσκολης συνέχειας είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτα παραπάνω. Στα αξιοσημείωτα πάντως είναι ότι η Δάφνη ολοκλήρωσε και πάλι με επιτυχία μια σειρά τριών αγώνων σε έξι ημέρες με απόλυτη επιτυχία, καθώς για το πρωτάθλημα επικράτησε της Μικρασιατικής τη προηγούμενη Κυριακή με 1-0 και σήμερα του Λέοντα με 1-2 ενώ στο Κύπελλο ξεπέρασε το εμπόδιο του Κανάρη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού.

 

Δάφνη (Κανετίδης): Ζαντιώτης, Καλαμάκης, Μαμούνας Μ, Χίτζιος (Καντήλωρος), Θεοδωρίδης, Κλήμης, Σεζένιας, Χρυσίνας Κ (Χρυσίνας Γ), Μουλάκης, Ζάζας, Μαγγίνας (Σκουρλής)