Ανακοίνωση

Π.Ο ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΩΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ομάδα μας κατόπιν αλλεπάλληλων ανακοινώσεων – διαμαρτυριών από ομάδες που τις έχουμε νικήσει εντός γηπέδου έχει να αναφέρει τα εξής :

Όσον αφορά την τελευταία ανακοίνωση του Ποσειδώνα Καρδαμύλων για τον χαρακτηρισμό της ομάδας μας ως ‘’ πρωτοκλασάτη’’ είναι χαρακτηρισμός που τον δεχόμαστε γιατί το επιβεβαιώνει η επιτυχής διαδρομή μας την τελευταία δεκαπενταετία με κατακτήσεις πρωταθλημάτων , Κυπέλλων και συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες.

 

Είναι πάγια αρχή μας να μην βγάζουμε ανακοινώσεις στα ΜΜΕ γιατί πιστεύουμε ότι οι αγώνες πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν εντός γηπέδου, αλλά δεν μπορούμε να σιωπούμε όταν δεχόμαστε άδικες επιθέσεις περί εύνοιας της ομάδας μας από τους διαιτητές ( Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και καλούμε τα αρμόδια όργανα της διοργανώτριας αρχής να πράξουν τα δέοντα). Άλλωστε, στον συγκεκριμένο αγώνα υπήρχαν και ουδέτεροι φίλαθλοι όπου είδαν όλες τις φάσεις και έβγαλαν τα συμπεράσματα τους για τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών. Ενδεικτικά αναφέρουμε : το πρώτο γκόλ του Ποσειδώνα 2 μέτρα οφσάιντ( το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι) ,μετά το 4-2 ακυρώνει καθαρό γκόλ ποδοσφαιριστή μας ως οφσάιντ και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού παράγοντας της αντιπάλου ομάδας( εντός γηπέδου ) την ώρα που έβγαινε στην αντεπίθεση μόνος του ποδοσφαιριστής μας πετάει 2η μπάλα επάνω του και τον μπερδεύει κ.α .

Επιπρόσθετα δεν θα πρέπει να γίνετε αναφορά από διοίκηση ομάδας σε αγώνες που κατά το έλασσον δεν ήταν παρούσα.

Εμείς σαν Π.Ο ΔΑΦΝΗ εργαζόμαστε να βελτιώσουμε τις όποιες αγωνιστικές αδυναμίες έχουμε με αγαστή συνεργασία της Διοίκησης, της προπονητικής ομάδας και των ποδοσφαιριστών μας .

Εν κατακλείδι, επειδή το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη συνιστούμε ψυχραιμία σε όλες τις πλευρές για να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα μέσα σε σωστά αγωνιστικά πλαίσια .

 

 

Εκ της Διοικήσεως

Π.Ο ΔΑΦΝΗ