ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του Π.Ο ΔΑΦΝΗ μετά τη πρωτότυπη* ανακοίνωση της ομάδας του ΚΑΝΑΡΗ που παρουσιάζει την ομάδα μας ως την ευνοούμενη της διαιτησίας, θέλοντας να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας δηλώνει:

Α) Τα τελευταία χρόνια έχοντας πάντα πρωταγωνιστικούς ρόλους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, έχει βιώσει καλές και κακές διαιτησίες.

Ποτέ όμως στην αδικία δεν κατονόμασε άλλο σωματείο ως ευεργετηθέν αφού αυτό δεν το επιτρέπει η ιστορία του σωματείου μας αλλά και η φιλοσοφία που έχουμε στην ανοικοδόμηση του οικοδομήματος με άξονα τις γερές βάσεις και όχι τα ξύλινα πόδια.

Β) Βέβαια και αντιδρούμε όταν μας αδικούν αλλά αυτό αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει να κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας (αγωνιστική) για να βρούμε τα λάθη μας και να μην λέμε ότι μας φταίει ο γείτονας όταν εμείς δεν ελέγχουμε το ίδιο μας το σπίτι.

Αυτό πράξαμε και το Σάββατο στον αγώνα με τον Όμηρο αφού σε κατεδίαν συζητήσεις παραγόντων αναγνωρίσαμε τα δύο πέναλτι του Ομήρου.

Αυτό πράξαμε επίσης όταν μπορούσαμε να επικαλεστούμε το γκολ – φάουλ στο τερματοφύλακα μας στο γκολ του Ομήρου και την αποβολή του συνεργάτη του προπονητή μας από το πάγκο.

Αλλά όλα αυτά έγιναν με αυτοκριτική και αυτογνωσία για τις δυνατότητες της ομάδας μας.

Γ)* Πως γίνεται να αδικήσε από μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και εσύ να αναφέρεσαι σε άλλη ομάδα σε άλλο παιχνίδι.

Βέβαια αυτό το λαμβάνουμε σαν κομπλιμέντο αφού κατά τη άποψη των ανθρώπων του ΚΑΝΑΡΗ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΑΦΝΗ δείχνουν να φοβούνται.

Εμείς βέβαια έχουμε άλλη γνώμη – λογική και διαφοροποιούμαστε κάθετα.

Σεβόμενοι την ιστορία του ΚΑΝΑΡΗ (άλλοι δεν το δείχνουν) θα θέλαμε να ευχηθούμε στο περσινό ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ καλή πορεία και να του υπενθυμίσουμε ότι οι ομάδες σφυρηλατούνται αγωνιστικά και όχι με φαμφάρες και κορώνες.

Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων για να μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει και όχι να αποπροσανατολίζουμε τη κοινή γνώμη με αστεία γεγονότα.

Ως Δ.Σ του Π.Ο ΔΑΦΝΗ αυτό το θεωρούμε ατυχές γεγονός και ειλικρινά σεβόμενοι ο ένας την ιστορία του άλλου θα δείξουμε ήθος και ευπρέπεια που τόσα χρόνια μας ακολουθούν και αντιπροσωπεύουν.

 

ΤΟ Δ.Σ του Π.Ο ΔΑΦΝΗ