Η επόμενη μέρα…

Το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να ανακηρύσσεται Πρωτάθλητής για τη σεζόν 2011 – 2012. Συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στο προπονητή, στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους για τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ. Από την άλλη η ομάδα μας τερμάτισε στη 4η θέση μαζεύοντας 51 βαθμούς, πολύ μακριά από τη κορυφή (11 βαθμούς διαφορά). Αναγέννηση και Α.Ε Χίου/ Βροντάδου υποβιβάστηκαν στη Β’ τοπική κατηγορία.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο σχεδιασμός για τη νέα θα ξεκινήσει αμέσως μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με το πρόεδρο της ομάδας μας, Πετρο Μισιριώτη οι εκλογές θα διεξαχθούν τη Κυριακή 13 Μαΐου. Τώρα σχετικά με τις φημολογίες που γράφονται σε διάφορα site περί αλλαγή προπονητή και επιστροφή διαφόρων παραγόντων, αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες…

 

 

Κλείνοντας το Δ.Σ της Π.Ο Δάφνη και όλος ο κόσμος που πλαισιώνει την ομάδα της Δάφνης εύχεται καλή επιτυχία στο άλμα που κάνει στη ποδοσφαιρική του καριέρα ο Γιωργάκης ο Ξύδας .