Δάφνη – Ατρόμητος 2 – 2 (4η Αγωνιστική)

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήλθε το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο μεταξύ της Δάφνης και του περσινού πρωταθλητή, Ατρόμητου. Η ομάδα μας θα λέγαμε ότι αυτοκτόνησε και πέταξε δυο βαθμούς από δικά της λάθη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Δάφνη καθώς μόλις στο 9’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκούφαλου από τα αριστερά ο Ελευθερίου νίκησε με άπιαστη κεφαλιά το Σάλβια κάνοντας το 1-0.

 

chiosportsphotos.blogspot.gr

Πολύ νευρικότητα και σκληρά μαρκαρίσματα στον αγωνιστικό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο να μένει από το 30’ με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Σ.Σούκα για μαρκάρισμα στο Ζαμπετάκη.

chiosportsphotos.blogspot.gr

Η ομάδα μας έιχε προς το τέλος του ημιχρόνου μια ακόμα καλή φάση, μετά από σέντρα του Ζαμπετάκη από τα αριστερά ο Πουλιός εξουδετερώθηκε από το Σάλβια.

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Ζαννίκου μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 50’ μετά από πλάγιο του Παπαλάνη η μπάλα έφθασε στο Δ. Μαμουνα με το τελευταίο να κάνει ένα ωραίο σουτ και να στέλνει τη μπάλα στις «αράχνες».

 

chiosportsphotos.blogspot.gr

Στο 67’ σε γέμισμα του Γκιάλη λάθος συνεννόηση των αμυντικών με το Μαυρογιάννη, το εκμεταλλεύεται ο Μουλάκης και κάνει το 2-1. Αυτό το γκολ και οι αλλαγές που έγιναν νωρίτερα λογω τραυματισμών των Ζαμπετάκη και Μαμούνα Δ θα λέγαμε ότι αποσυντόνισαν την ομάδα μας που είχε σαν αποτέλεσμα την ισοφάριση για τον Ατρόμητο στο 78’ από το Σούκα Π. Στο 80’ ένα σκληρό τάκλιν του Καρανικόλα στο Κλήμη ήταν η αιτία που άναψε τα αίματα και κάπου εκεί το παιχνίδι έγινε άνω κάτω. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις αποβολές τεσσάρων ποδοσφαιριστών, δυο για κάθε ομάδα. Κλήμης και Ελευθερίου για τη Δάφνη, Νιάκας και Δασκάλου για τον Ατρόμητο.


www.sportschios.gr

 

Η σύνθεση της ομάδας μας: Μαυρογιάννης, Παπαλάνης, Μαμούνας Δ. (66΄ Γαλανόπουλος), Ελευθερίου, Χειλάς, Κλήμης, Σεζένιας, Σκούφαλος, Μονιός (83΄ Κίτρινος), Ζαμπετάκης (57΄ Κουιμάνης), Πουλιός

 

Φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ και εδώ