ΔΑΦΝΗ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 2-0

Πρωταθλήτρια χειμώνα για τη σεζόν 2010-11 της α’ τοπικής κατηγορίας Χίου αναδείχθηκε σήμερα στο γήπεδο του Δαφνώνα η Δάφνη έπειτα απο τη νίκη της με την ισόβαθμη μέχρι σήμερα Μικρασιατική στην πρώτη θέση. Αρκετοί οι φίλαθλοι που ήρθαν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων, παρά το κρύο.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα παιχνίδι μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δίνουν προσοχή στις άμυνες τους με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποια αξιόλογη φάση, πέρα απο ένα γκολ της Μίκρας που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Δάφνης. Στο δεύτερο ημίχρονο και λίγα μόλις λεπτά μετά τη σέντρα έχουμε μαρκάρισμα στον Λ. Παπαλάνη στο κέντρο του γηπέδου που σωστά, όπως φάνηκε, αποφέρει κάρτα στον παίκτη της Μίκρας ή οποία ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, αμέσως μετά την εκτέλεση του φάουλ και δεύτερος παίχτης δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα απο τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Γκατσιούδη, όχι για μαρκάρισμα όμως αυτή τη φορά (όπως φάνηκε για εξύβριση). Λίγα λεπτά μετά τις δύο αποβολές για την Μικρασιατική, η ομάδα της Δάφνης κέρδισε φάουλ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λ. Παπαλάνης και με ωραία εκτέλεση ανοίγει το σκορ για την Δάφνη κάνοντας το 1-0. 5 λεπτά αργότερα ωραία ο Ν. Ζαμπετάκης ανοίγει την μπάλα και εκμεταλλεύοντας την ταχύτητα του βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Μίκρας και διαμορφώνει το 2-0, όπου ήταν και το τελικό σκορ. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η Μίκρα φάνηκε να αποδέχεται την ήττα καθώς έπαιζε και με 9 παίχτες ενώ η Δάφνη αρκέστηκε στο 2-0 και έτσι δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.
Δάφνη: Παϊδούσης, Χειλάς, Σγουράκης, Ελευθερίου, Σκούφαλος, Σεζένιας, Μάσκας (70′ Ζαμπετάκης Α.), Κουιμάνης (45′ Μαμούνας), Πασαγιάννης, Παπαλάνης, Ζαμπετάκης Ν(80′ Μαγγανάς).