Δάφνη – Πύργος 2 – 0 (7η Αγωνιστική)

Η ομάδα μας πρόσθεσε μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της καθώς επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου, του Πύργου με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο. Η Δάφνη για ένα ακόμη παιχνίδι είχε προβλήματα πίσω στην άμυνα αλλά ευτυχώς δεν της στοίχισαν.

 

Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για την ομάδα μας στο 19’ μια κεφαλιά του Μονιού την οποία απέκρουσε ο Σεράφης. Στο 30’ μια ακόμη καλή φάση σε σουτ του Σκούφαλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σεράφη. Ο Πύργος προσπάθησε να γίνει απειλητικός με στημένες φάσεις και με αντεπιθέσεις ψάχνοντας κυρίως το Δάνδουλα στην κορυφή της επίθεσης. Στο 36’ μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Παπαλάνη από τα δεξιά ο Ζαμπετάκης έκανε το ψαλιδάκι αλλά ο Σεράφης απομάκρυνε με υπερένταση.

 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ζαννίκος πέρασε στο παιχνίδι τους Σεζένια και Πουλίο φρεσκάροντας μεσοεπιθετικά την ομάδα μας και δικαιώθηκε. Στο 56’ μετά από κόρνερ του Σκούφαλου ο Ζαμπετάκης ανενόχλητος έπιασε τη κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τη Δάφνη. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδα μας στο παιχνίδι, στο 76’ με σουτ στη κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από ωραία σέντρα του Κιάφα. Στο 88’ η Δάφνη είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ με το Παπαλάνη, ο οποίος ξεκίνησε από την άμυνα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά στο τετ α τετ με το Σεράφη αστόχησε και έτσι έμεινε το 2-0 υπέρ της ομάδα μας.

Η σύνθεση της Δάφνης: Χριστοφαρής, Παπαλάνης, Μαμούνας (45′ Πουλιός), Γαλανόπουλος, Χειλάς, Κλήμης (λόγω τραυματισμού 62′ Κιάφα), Σκούφαλος, Μονιός (45′ Σεζένιας), Κίτρινος, Ζαμπετάκης, Λιτσάκης