Δάφνη – Ελάτα 2 – 0

Σε παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, η ομάδα μας επικράτησε της Ελάτας με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο. Η Δάφνη για μια ακόμη φορά είχε γεμάτο το απουσιολόγιο της καθώς ο Σταμάτης Ξύδας δεν είχε στη διάθεση του, τους φοιτητές Ελευθερίου και Κουιμάνη, το τιμωρημένο Φεγγουδάκη και τους τραυματίες Χειλά, Σκούφαλο και Σαββίδη, παρ’ όλα αυτά όμως είχε την υπεροχή και τη πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το πρώτο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Παπαλάνης στο πρώτο ημίχρονο μετά από ωραίο γύρισμα του Ζαμπετάκη Ν., και το δεύτερο ο Σεζένιας στο δεύτερο μέρος με πέναλντι που κέρδισε ο Παπαλάνης.

Στα αξιοσημείωτα το ότι η ομάδα μας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τους 3 μικρούς στη σύνθεση της ( Ξύδας και Μπουμπάρης γεννηθέντες του 1997 και Τσούκαρης του 1996).

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Παΐδούσης, Μπουμπάρης, Ζαμπετάκης Αντ., Σγουράκης, Μωΰσάκης, Γκόριτσας (Τσούκαρης), Σεζένιας (Κινδυλάς Γιώργος), Κουιμάνης Κ., Κινδυλάς Γιάννης (Ξύδας), Παπαλάνης, Ζαμπετάκης Ν.