ΑΣΤΕΡΑΣ – ΔΑΦΝΗ 1-8

Ο νεοφώτιστος Αστέρας υποδέχθηκε σήμερα την Δάφνη στο γήπεδο των Θυμιανών με το τελικό 1-8 να είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας του παιχνιδιού. Πρώτο παιχνίδι της Δάφνης υπο την καθοδήγηση του κυρίου Πέτρου Λιτσάκη. Ο κ. Λιτσάκης ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν δύο φορές με την ομάδα της Δάφνης, μία τη χρονιά 1990-1991 με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Δ’ Εθνκή κατηγορία και τη χρονιά 1999-2000 όπου εκ νέου ανέβηκε στην Δ’ Εθνική, έπειτα απο αγώνες μπαράζ. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αρκετοί παράγοντες της ομάδας, ήταν παίκτες της ομάδας μας τις δύο χρονιές που ο κ. Λιτσάκης ήταν στον πάγκο της ομάδας.
Περνάμε στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου μόλις στο 8ο λεπτό ο Ν. Μάσκας βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Ν. Ζαμπετάκη μέσα στην περιοχή του Αστέρα, όμως το σουτ του πέρασε μόλις έξω. 12ο λεπτό και ο Σ. Κουιμάνης βρίσκει με συρτή σέντρα τον Ν. Μάσκα στο ύψος του πέναλτυ και με πλασέ ανοίγει το σκορ για την Δάφνη (0-1). Μόλις 6 λεπτά αργότερα, στο 18′, συστημένη σέντρα του Σ. Κουιμάνη για το κεφάλι του Λ. Παπαλάνη ο οποίος διαμορφώνει το 0-2. 25΄και ο Κ. Σεζένιας κάνει την κάθετη πάσα για τον Ν. Ζαμπετάκη ο οποίος απο πλάγια αριστερά βγάζει συρτή σέντρα για τον Ν. Μάσκα ο οποίος δεν δυσκολεύεται να πλασάρει σωστά τον τερματοφύλακα του Αστέρα πετυχαίνοντας το 2ο του γκολ και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3. Νέα ωραία σέντρα του Σ. Κουιμάνη απο δεξιά, αυτή τη φορά ο Β. Παπαγιάννης με κεφαλιά κάνει το 0-4. Λίγο πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου ο Ν. Ζαμπετάκης βρίσκει ωραία απο αριστερά τον Λ. Παπαλάνη ο οποίος με δυνατό σουτ κάνει το 0-5.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την Δάφνη να έχει την κατοχή προσπαθώντας να δημιουργήσει της προϋποθέσεις για ευρύτερο σκορ. 55ο λεπτό και ο Λ. Παπαλάνης πετυχαίνει χατ-τρικ κάνοντας το 0-6 για την Δάφνη. 65ο λεπτό, λάθος του Γ. Καζά στην άμυνα της Δάφνης, και έχουμε το γκολ για την ομάδα του Αστέρα και το σκορ στο 1-6. Στο 74′ ο Σεζένιας διαμορφώνει το 1-7 και μόλις δύο λεπτά αργότερα στο 76′ ο Δ. Μαμούνας κάνει το 1-8, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, έπειτα απο παράλληλη σέντρα του Λ. Παπαλάνη.
Δάφνη: Παϊδούσης (60′ Βασιλάκης), Χειλάς (45′ Ζαμπετάκης Α.), Καζάς, Κουιμάνης, Σγουράκης, Μάσκας, Σεζένιας, Ζαμπετάκης Ν., Παπαλάνης, Παπαγιάννης (65′ Μαμούνας), Κίτρινος.