Κανάρης – Δάφνη 1 – 0

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στα Νένητα και ηττήθηκε από το Κανάρη με 1-0 σε παχνίδι για την 25η αγωνιστική του τοπικού μας πρωταθλήματος. Η Δάφνη μπήκε νωθρά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ψάχνει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο το πρώτο 20λεπτο. Παρ ‘όλα αυτά κατάφερε να ισορροπήσει και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Φεγγουδάκη, Παπαλάνη και τη πιο σημαντική με το Ζαμπετάκη Ν, ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασσάρει σωστά μέσα από τη μικρή περιοχή. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καππός προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν μοιρασμένες και για τις δυο ομάδες, με κύριους εκφραστές των προσπαθειών της ομάδας μας, τους Παπαλάνη και Παπαγιάννη. Σε γενικές γραμμές όσοι βρέθηκαν στα Νένητα το απόγευμα του Σαββάτου παρακολούθησαν ένα ωραίο παιχνίδι με καλό ρυθμό και με αρκετές ευκαιρίες από δυο πολύ καλές ομάδες.

Με την ολοκλήρωση και της προτελευταίας αγωνιστικής του τοπικού Πρωταθλήματος, η Δάφνη με βάση το βαθμολογικό πίνακα τερματίζει στη 4η θέση και πλέον περιμένουμε τη τελευταία αγωνιστική για να μάθουμε το Πρωταθλητή 2011 – 2012 με τον Ατρόμητο να έχει το πρώτο λόγο αλλά και την ομάδα που θα ακολουθήσει την Α.Ε Χίου Βροντάδου στη Β΄ τοπική κατηγοριά, με Κοφινά και Αναγέννηση να παλεύουν για τη παραμονή.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Παιδούσης, Ζαμπετάκης Αντ, Μαμούνας Μ, Χειλάς, Ελευθερίου, Κλήμης, Σεζένιας, Φεγγουδάκης (Σγουράκης), Τσουκάρης (Μπουμπάρης), Ζαμπετάκης Ν (Παπαγιάννης), Παπαλάνης.

Φωτογραφίες από το Κανάρης-Δάφνη: ΕΔΩ