Δάφνη – Κοφινάς 1 – 0

Σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής και 1η για το δεύτερο γύρο, η ομάδα μας επικράτησε του αξιόμαχου Κοφινά με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Δάφνη με δεδομένες τις απουσίες των Ελευθερίου και Κουιμάνη Στ. (λόγω σπουδών) και χωρίς το Σταμάτη Ξύδα στο πάγκο της (τιμωρήθηκε με 20 ημερολογιακές ημέρες), είχε μια ανούσια υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης καθώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα ευκαιρία μπροστά στην εστία του Σκιαδόπουλου. Παρ΄ όλα αυτά ευτύχησε να προηγηθεί προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το Μωυσάκη, ο οποίος σκόραρε με κεφαλία μετά από πολύ ωραία σέντρα του Παπαλάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ζήτησε πέναλντι σε ανατροπή του Παπαλάνη γύρω στο 55΄, αλλά αρνήθηκε ο Επιτροπάκης και προς το τέλος, γύρω στο 80΄ είχε και δοκάρι με το Ζαμπετάκη Ν. Απ’ την άλλη η ομάδα του Κοφινά αγωνίστηκε για 20΄ περίπου με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μηλιώτη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Σαβίδης, Σγουράκης, Μωησάκης, Ζαμπετάκης Α., Σεζένιας, Ζαμπετάκης Ν., Παπαλάνης, Ξύδας (Μπουμπάρης), Κουιμάνης Κ (Φεγγουδάκης), Χειλάς, Σκούφαλος.