ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – ΔΑΦΝΗ 1-0

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επικράτησε για την ομάδα μας στο δημοτικό στάδιο Χίου αφού έχασε τις ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ και έτσι τιμωρήθηκε από την Μίκρασιατική στο 93.

Η Δάφνη ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο όπου η Μικρασιατική ρίσκαρε τα έπαιξε όλα για όλα και κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Πρώτη καλή φάση για την ομάδα μας ήταν στο 3′ όπου ο Ζαμπετάκης σπάει την μπάλα στον Παπαλάνη αλλά ο δεύτερος δεν τα καταφέρνει.

Στο 30′ καλό σουτ του Ζαμπετάκη αουτ, και στην επόμενη φάση σουτ του Παπαλάνη καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα της Μίκρας.

Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν και πάλι για την ομάδα μας όταν μετά από καλή ενέργεια του Παπαλάνη ο Σγουράκης ευρισκόμενος σε θέση επιθετικού δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι ουσιαστικό παρά μόνο μερικά μακρινά σουτ.

Πρώτη καλή φάση στο 60 όταν ο Ζαμπετάκης περνάει όλη την άμυνα αλλά το σουτ του αποκρούει ο τερματοφύλακας της Μίκρας, ενώ στο 65 ο Κίτρινος κρεμάει έξω από την περιοχή τον τερματοφύλακα της Μίκρας αλλά η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο.

Στην συνέχεια η ομάδα μας οπισθοχωρεί αδικαιολόγητα η Μίκρα παίρνει χώρους και αρχίζει να κάνει ευκαιρίες.

Στο 75 με τον Κουιμάνη εκτελεί φάουλ αποκρούει ο Μπόρσης. Στην συνέχεια η ομάδα της Μίκρας τα παίζει όλα για όλα και ανεβαίνουν όλοι στην επίθεση. Στο 90 ο Τσαφαράς χάνει απίστευτη ευκαιρία για την Μίκρα και στο 93 ο ίδιος παίχτης εκτελεί κόρνερ και ο Μουλαζέρης πηδάει μόνος και διαμορφώνει το 1-0.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που κατάφεραν να είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αγώνα παρόλο το παρασκήνιο που υπήρχε ένα μήνα τώρα  για το συγκεκριμένο παιχνίδι.