ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΑΦΝΗ – ΚΑΛΑΜΩΤΗ 1-0

Μια μέτρια Δάφνη σε ένα μέτριο ημιτελικό κυπέλλου για την ομάδα μας που τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 1-0 στην παράταση.

Η πρώτη καλή φάση άνηκε στην Καλαμωτη μόλις στο 4 με σουτ που κατέληξε άουτ ενώ η Δάφνη απαντάει στο 7 με κεφαλιά του Ελευθερίου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σκούφαλού. Στο 9 καλή ευκαιρία με τον Παπαγιάννη καταλήγει άουτ ενώ στο 12 ακυρώνεται γκολ του Μάσχα για την ομάδα μας ως επιθετικό φάουλ. Στο 40 ο Θωμαίδης κάνει προβολή με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι της ομάδας μας, τελευταία ευκαιρία και για τις δύο ομάδες και έχουμε τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το πρώτο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ανήκει στην ομάδα μας με τον Σεζένια στο 46 σε τετ α τετ να αποκρούει ο τερματοφύλακας της Καλαμωτής σε κόρνερ και στο 50 ο Παπαλάνης σε εκτέλεση φάουλ πάλι έχουμε κόρνερ από τον τερματοφύλακα της Καλαμωτής. Στο 70 έχουμε αλλαγή του Κουιμάνη με τον Φραγκουλόπουλο. Στο 75 η Καλαμωτή πιέζει και ο Παιδούσης αποκρούει εκπληκτικό σουτ του Καργατζη. Ενώ στο 76 αποβάλλεται για την Καλαμωτή ο Γιαζιτζόγλου με 2η κίτρινη, η Καλαμωτή μένει με 10  αλλά η Δάφνη δεν έχει πάθος δεν πιέζει και έτσι το παιχνίδι πάει στην παράταση.

Στην παράταση δεν παίζεται καθόλου ποδόσφαιρο δεν γίνονται φάσεις παρά μόνο σκληρά μαρκαρίσματα και παιχνίδι κέντρου. Ώσπου στο 110 κινείται ο Παπαλάνης από δεξιά βγάζει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου βρίσκεται ο Ζαμπετάκης Ν και με κεφαλιά κάνει το 1-0. Τέλος στο 119 έχουμε αποβολή του Σγουράκη με 2η κίτρινη ενώ η τελευταία ευκαιρία ανήκει στην Καλαμωτή με σουτ στο 120 να καταλήγει άουτ.

Δείτε Φωτογραφικό υλικό εδώ.
http://chiosportsphotos.blogspot.com/2011/02/1-0-2322011.html?spref=fb

Μπράβο παιδιά πάμε τελικό με τον Κοφινά που νίκησε τον Ηρακλή στα πέναλτι.