Καρυές – Δάφνη 0 – 3

 

Η ομάδα μας επικράτησε με το ευρύ 3 – 0 απέναντι στις Καρυές στο Φαφάλειο Στάδιο, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ίσως και τη καλύτερη της τη φετινή περίοδο, παίζοντας μάλιστα κατά διαστήματα πολύ ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Το συγκρότημα του Στάματη Ξύδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με πέναλντι που κέρδισε ο Κίτρινος και το εκτέλεσε ο Παπαλάνης. Το δεύτερο γκολ για την Δάφνη σημείωσε ο Νίκος Ζαμπετάκης μετά από πολύ ωραία σέντρα (πάρε-βάλε) του Παπαλάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη έδωσε λίγο χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και τα κατάφερε, καθώς σε μια από αυτές ο ταχύτατος Νίκος Ζαμπετάκης βρήκε με ωραία σέντρα στο ύψος του πέναλντι το Ξύδα, ο οποίος έκανε το τελικό 0 – 3. Μέχρι το τέλος του αγώνα, η Δάφνη θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ, καθώς δημιούργησε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή αναμέτρηση έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Δάφνης ο Στάθης Γκόριτσας αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Σαββίδης, Ζαμπετάκης Αντ. (Μαμούνας Μ.), Σκούφαλος, Σγουράκης, Ελευθερίου, Φεγγουδάκης, Ξύδας, Κουιμάνης Κ. (Κουιμάνης Στ.), Κίτρινος (Γκόριτσας), Ζαμπετάκης Ν., Παπαλάνης

Με αρκετά λάθη η διαιτησία του κ.Επιτροπάκη.