ΟΜΗΡΟΣ-ΔΑΦΝΗ 0-1

Ένα δύσκολο απόγευμα είχε η ομάδα μας στην Kαλλιμασιά με ένα πολύ καλό αντίπαλο σε ένα μέτριο αγωνιστικά αλλά δυνατό παιχνίδι.
Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο όπου στο 12′ είχαμε κεφαλιά του Καβάζη out ενώ στην επόμενη φάση είχαμε απάντηση από την Δάφνη με κεφαλιά του Kακούσιου επίσης out. Στο 20′ είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την Δάφνη του Χειλά Μ. με τον Ζαμπετάκη Α. Στην συνέχεια ακυρώνεται goal του Σεζένια για την Δάφνη ως offside που κανείς δεν κατάλαβε, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση στο 35′  μετά απο εκπληκτική ενέργεια του Ζαμπετάκη Ν. και σουτ από πλάγια θέση αποκρούει θεαματικά ο τερματοφύλακας του Ομήρου. Στο 44′ έχουμε goal του Ομήρου από τον Πουλιό το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη δείχνει άλλο πρόσωπο μετά τις αλλαγές του Κίτρινου Π. στην θέση του Μαμούνα Δ. και Παπαγιάννη Β στην θέση του Κακκούσιου. Στο 47′ ακυρώνεται goal του Παπαγιάννη για επιθετικό φάουλ, ενώ στο 53′ αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ομήρου πολύ καλό σουτ του Ζαμπετάκη Νίκου. Στην αμέσως επόμενη φάση είχαμε φάση για τον Όμηρο με κεφαλιά του Πελαντή out. Στην συνέχεια υπήρχε ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατά μαρκαρίσματα και πολλές κάρτες. Στο 8’0 ο Παπαγιάννης βρίσκει με εκπληκτική κάθετη πάσα τον Ζαμπετάκη Ν. όπου με πολύ ωραίο τελείωμα δεν δυσκολεύεται να κάνει το GOAL και το 0-1. Τέλος στο 92′ είχαμε αποβολή του Κίτρινου Π. με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων για το θέαμα που προσέφεραν στους περίπου 200 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο της Καλλιμασιάς αλλά και στο ότι κατάφεραν να κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους το παιχνίδι διότι παραλίγο την παράσταση να κλέψει η Διαιτησία…