Ευχαριστήρια επιστολή

       Η Π.Ο Δάφνη Δαφνώνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΕΠΟ, την επιτροπή Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και  κυρίως τον πρόεδρο της επιτροπής κ.Σταύρο Ψαρόπουλο, καθώς και το Δ.Σ της ΕΠΣ Χίου για τη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης στην επόμενη φάση κυπέλλου Ερασιτεχνών που διεξήχθη στη Νέα Κίος με την ομάδα του Αργοναύτη.
ΥΣ1. Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε χθες σε κάποια ιστοσελίδα, που υποτίθεται κάνει αθλητικό ρεπορτάζ στο νησί μας (ο Θεός να το κάνει)  σχετικά με τα έξοδα της αποστολής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Καλό θα είναι λοιπόν την επόμενη φορά για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση να ρωτούν όποια απορία έχουν το Δ.Σ της ομάδας μας για τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση.
ΥΣ2. Τώρα πάλι για τους παραπονιάρηδες που λένε ότι τους ξεχάσαμε, καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με το δάσος και όχι με το δέντρο και να προσπαθήσουν να προσφέρουν πραγματικό έργο από κει που διορίστηκαν… και να μην ασχολούνται με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορες ιστοσελίδες όπως έκαναν και στο πρόσφατο παρελθόν…
Με εκτίμηση το Δ.Σ της Π.Ο Δάφνη Δαφνώνα